Welkom bij Bureau Van der Leeden

Bureau Van der Leeden adviseert en bemiddelt in hypotheken, kredieten, schadeverzekeringen, levensverzekeringen, aanvullend pensioen, vermogensplanning en budgetcoaching. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. Hierdoor zijn we in staat kritisch en creatief naar uw financiële situatie te kijken. Wij geven onafhankelijk financieel advies aan particulieren en IB-ondernemers die prijs stellen op deskundigheid en betrouwbaarheid en daarvoor bereid zijn een reële vergoeding te betalen.

Wij onderscheiden ons in de markt door onze oprechte interesse in onze klanten die wij veel persoonlijke aandacht geven. Wij hebben een duidelijke focus op een lange termijn relatie met onze klanten. Ons kantoor aan de rand van Zoetermeer is uitstekend bereikbaar en beschikt over eigen parkeerplaatsen.

Samen meer dan honderd jaar ervaring in financiële zaken. Wij helpen u op een persoonlijke en deskundige wijze met uw financiën. Bel of mail ons met uw vragen. Wij gaan graag met u in gesprek.
Phone icon

bel ons op
?????

email icon

Stuur een mail naar
?????

hous icon

Bezoek ons op
?????

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

Als adviseur is het onze taak dat jij in jouw privéleven weet dat de financiële zaken goed geregeld zijn. Denk bijvoorbeeld aan aansprakelijkheid- of andere schadeverzekeringen, en ook aan de meer complexe zaken als jouw hypotheek en financiële planning. Een huis kopen, trouwen of samenwonen, kinderen krijgen, studerende kinderen, stoppen met werken;  Wij helpen je zodat je goed op deze en andere gebeurtenissen bent voorbereid.

Openingstijden

Ma t/m Vr
09:00 - 17:00

Weekenden en avonduren op afspraak

Kantoorgegevens

AFM

12045601 
Kifid 300.017016
KVK 70772509
Volg ons op social media
Deel deze pagina
© Dutch media lab