Hypotheekservice

Wanneer u uw hypotheek via ons hebt afgesloten dan wordt uw hypotheek gedurende de gehele looptijd gecontroleerd*. Met onze Hypotheekservice kunnen wij er voor zorgen dat u nooit onnodig teveel betaalt.

Wat wordt er gecontroleerd?

In de controle, die dagelijks wordt uitgevoerd, wordt gekeken naar tal van veranderingen die op uw persoonlijke situatie van toepassing zijn. Hierbij kunt u denken aan gewijzigde (rente-) tarieven en voorwaarden, maar ook een waardestijging van uw woning.

Wat gebeurt er na de controle?

Wanneer uit de controle blijkt dat u kunt besparen op uw hypotheek kunnen wij u op dat moment direct op de hoogte stellen. U kunt dan beslissen of u de hypotheek zou willen aanpassen. Zo zorgen wij er samen voor dat uw hypotheek up-to-date is, en blijft. Kortom: onze hypotheekservice geeft u als consument een vertrouwd gevoel. Nu en in de toekomst.

Hoe komen wij aan de juiste gegevens?

Onze software haalt gegevens op van bijna alle banken en verzekeraars. Die gegevens worden gekoppeld aan de gegevens van u en de financiële producten die u heeft lopen. Het is daarom van groot belang dat wij doorlopend over actuele informatie beschikken met betrekking tot uw inkomen, pensioenopbouw, woon- en gezinssituatie etc. Wanneer u bij ons een serviceovereenkomst Royaal afsluit dan hebben wij tweejaarlijks een persoonlijk onderhoud waardoor wij meteen over veel belangrijke informatie kunnen beschikken. Daarmee kunnen wij u doorlopend van bruikbare informatie voorzien over uw financiële producten. 

Website door: Dutch Media Lab